Snö!!




Jag tog bilderna i December!!!

Grekland!!!



Bilder jag tog i Grekland♥

Party!!

Heeej!!
Jag sa ju att jag skulle på fest hos min bästis och det var jag, det var skit kul när vi kom dit så åt vi amt sen öppnade Tove sina presenter och sen dansade vi lite och sen så körde vi saning elr konsikvens och det var kul men ändå tråkigt för att det kom alldrig på mig.
Efter det så började några åka hem och sen så var det bara jag, michi, becca, elin och kicki kvar och sen så skulle jag och kicki åka buss hem men kickis mamma var inte hemma så hon fick sova över där och så skulle jag åka buss hem själv men då sa Toves mamma och hon kunde köra mig hem och så gjorde hon det så nu sitter jag här och skriver på bloggen som ni förstår.
Jag är så jävla tröt och mät och har ont i huvudet men det är inte så farligt, det var ändå så jävla kul på festen.



Glad AllaHjärtansDag
        önskar
       Filippa♥

Pinocio!!!!

Heeej!!!
Idag så fick jag gå upp kl.07.30 för att vi skulle gå på bio och titta på Pinocio för att han hade 70-års jubeleum.
Vi fick frukost där, filmen var väl bra.
Efter filmen så åkte vi till nacka för att Amanda skulle hämta sin mobil för att den har varit inne på lagning, efter det så gick vi och tittade lite efter det så åkte vi till ICA Maxi och köpte smör, giutar hero spel till våran xbox360 som vi ska hämta imorgin hos våra gamla grannar.
och efter det så åkte vi hem och så åt jag lite mat och så gick jag och satte mig vi datorn så nu sitter jag vid datorn som ni märker och skriver på min blogg.
Kl.18.30 så ska jag på fest hon min bästis som heter tove och om ni vill kolla in hennes blogg så hittar ni adressen här
loveshorses.blogg.se hon kan man lita på :)
Jag längtar redan tills festen :P


Puss och kram
Filippa


Hur kul kan man ha??


Jag älskar denna låt

 

Idag!!

Heeej!!!
Idag så har jag varit i skolan och haft det as TRÅKIGT!!! som vanligt och idag så hade vi matte-prov och det var inte så kul men jag kanske inte vet om ni tycker om matte.pro!!!!Men det var 11 frågor och jag svarade på alla förutom på 2och dom förstod jag inte menmen när skolan var slut så gick jag ner till biblan i gurra centrum och satte mig vid datorn och skrev på min gamla blogg jag har raderat den nu för att jag råkade spara lössenordet men jag har bytt nu så ingen kan logga in på den.
men nu sitter jag och och tittar på tv och sitter vid datorn.


Puss och kram
Filippa♥


Välkommen till min nya blogg!

Heeej!!
Välkomen till mn nya blogg!
Jag ska uppdadera min blogg snart.
Jag tycker om att titta på andras blogger och jag hoppas att ni tycker om att titta på min???
Jag tycker om att titta på min kompis michi och henner blogg heter michilelas.blogg.se och becca och hennes blogg heter pojson.blogg.se och min tove och hennes blogg heter loveshorses.blogg.se det är mina bästisar och dom kommer alltid attt vara i mitt liv även om vi bråkar mycket ibland men vi blir kompisar snabbt igen.



Puss och kram

Filippa♥


RSS 2.0