Heej!!

Heejsvaejs!!
Idag så har jag inte gjort så mtycket förutom att ätit frukost och snart så ska jag gå ner och sola lite =)
Jag har väl berättat om att jag ska på fest hos min kompis idag?? det tror jag nog att jag har =)
menmen det börjar 6 och jag orkar inte längta så många timmar jag vill vara där nu på än gång =)
Menmen nu så ska jag gå och sola så jag får skriva lite imorgon om vad som har hänt och så för att jag ska sova där jippi!!



Puss och kram
Filippa

No-lektion

Heeej alla glada =)
Nu sitter jag i data salen i skolan och har det tråkigt.
Idag så har jag inte gjord så mycker förutom att jag har övat på en låt som jag ska ha på våran soaré på måndag, det ska bli jätte kul jag längtar redan =)
Idag så slutar jag kl.15.30 och det är om ca 1 timma JIPPI
Menmen idag så ska jag till min pappa och imorgon så ska jagh på fest hos min kompis och jag längtar redan jag vill vara där nu jag vill titta på Twiligth nu (vi ska titta på den imorgon), och sen så ska vi sjung sing starz det ska bli jätte kul. Vi kommer äta afrekansk mat och jag hoppas att det kommer bli gott för jag har alldrig ätit det förur så jag ser fam imot morgon dagen. Efter denna lektion så har vi matte jippi och då så ska jag göra ett prov som handlar om Algebra om ni vet va det är (handlar om numriska utryck och sådant).
Jag längtar verkligen inte till nästa lektion men jag hoppas att jag klarar mig så att jag inte behöver göra om prover igen för att jag har redan gjort det en gång då det var på riktigt då alla i klassen gjorde det, menmen på måndag så ska jag göra ett annat prov i matte och det är % jippi jag hoppas att jag klarar det åxå jag vill inte göra om den igen.


Puss och kram
Filippa

Fotboll!!

Heeej på er =)
Idag så har jag haft bolltunering och det var kul men tråkigt för att mitt lag fick in bollen i målet en gång menmen jag tycker ändå att det var bra spelat =)
Efter det så  gick jag och mina kompisar upp till skolan för att äta och sen så gick vi och satte oss i rasthallarna och hade det tråkigt i 25 minuter men efter det så gick vi till musiken för att vi skulle titta på en konsert som hetter Starz of kvarnberget det var kul men varmt som faaaaaan. 
Efter det så slutade vi och då så gick jag hem till min mamma och sen så kommer min pappa för att hämta upp mig hos mamma och sen så åkte vi hem. =)
Nu så sitter jag vi  min data och ska snart börja med att laga pannkakor, det ska bli jätte gott men jag måste vänta på min låtsas mamma kommer hem för då får jag börja. =)


Puss och Kram
Filippa

Nacka =)

Heeejsvejs
Idag så har jag inte
 gjort så mycket förutom att varit i skolan så klart =( menmen idag så fick vi vara i datasalen och skriva lite om vårt arbete som vi jobbar med, vi jobbar om kroppen och det är väl så där roligt.
Menmen efter skolan så åkta jag och mina kompisar till nacka och det var as kul=) Det var michi, tove, nanna, sofe och josse toves kompis.
Jag köpte i alla fall en kläning på New Yorker den var jätte fin jag kommer ha den på skolavslutningen. Vet ni att det är snart bara 4 veckor kvar till sommarlovet det är så himmla sjönt menmen När jag och mina kompisar åkta hem så typ as garva vi hela vägen hem =)
Menmen när jag kom hem så gick jag och ducha och sen satte jag mig vid datorn och snart så ska jag gå och titta på: Hjälp! jag är med i en japansk tv-show =) jag tycker att det är as kul och sen så kommer jag titta på Mediun på tv-4 om det är någon som vill se och tänk på att det är torsdag idag så om ni läser detta så går det inte dnna kväll utan det går bara på torsdagar, jag kan rekomendera den serien och jag får ge en skala 1-10 så ger ajg dem 10 =) menmen nu så ska ajg titta på Hjälp! jag är med i en japansk tv-show =)



Puss och Kram
Filippa

Heej!!

Heeejsvejs =)

Idag så har jag inte gjort så mycket förutom att varit i skolan som ni alla tror jag =)
Menemn idag så hade jag ma-prov och det gick så där det var as svårt och det tyckte nog hela klassen åxå=( jag hade so-prov idag åxå men det var inte så svårt jag skulle kunna 25 länder i Afrika och det kunde jag.
När jag kom hen så åt jag litt melis och sen så gick jag och satte mig och pluggade lite engelska för att vi har en läxa tills p¨å torsdag jag tänkte det är lika bra att göra den nu så slipper jag göra den imorgon, sen så läste jag lite so boring!!!
Menmen snart så ska jag nog läsa litte till.
Idag så ska jag åka och träna det ska bli kul jag ska träna stepp det är as kul jag tror nog inte många vet va det är men om ni vill prova på så gå till g-badhuset det är as kul där och tränaren är as bra =)
Men nu ska jag sätta mig och läsa lite so för att jag har skriftligt förhör i morgon och sen så har jag porv i so och då är det att jag ska kunna 30 länder i europa.



Puss och Kram
Filippa

Mera bilder!


Bilder!!

Hej på er här kommer några bilder på sommaren =):


Heej!!

Heej jag är ledsen att jag inte har skrivit på länge med det är för att jag har haft läxor och jag har behövt plugga till 2 prov som jag har på tisdag och onsdag.
MenMen jag har  ialla haft roligt sen jag skrev, har bråkat lite med kompisar med har blivit bästisar igen=) det är tur eller???
Jag undrar hur ni har haft det?? jag hoppas att ni har haft det bra.
Just nu ligger jag i min säng med datorn i knätt och lyssnar på musik, det är pappa som har satt på RIX FM på radion och det är så jävla högt så jag kan inte sätta på min egen musik för att jag hör den inte=(
MenMen är det någon som vet va Twiligt är för film??
Den har jag sätt och jag erkänner att jag är kär i Edward Collens han som är huvud-personen i filmen, han är så jävla HET!!!
Om ni ser den så kommer ni tycka likadannt sen I PROMES!
Men nästan hela dagen igår så satt jag och plugga till mina prov det ena är SO och det är på onsdag och det andra är MATTE och det är på tisdag, jag hoppas att det kommer gå bra för att jag har suttit och övat jättemycket.
Här kommer ett klipp som jag ÄLSKAR:




Det är fortsättningen HIHIHIHIH han är as rolig=)

Puss och Kram
Filippa

RSS 2.0